CÉGÜNK    Cégünk egy tolmács, ügyintéző és kereskedő cég, mely 1999-ben alakult és mára elismert helyet vívott ki magának a Magyarországon élő, vagy ide látogató kínaiak körében, valamint a Kína iránt érdeklődő kormányszerveknél és kereskedelmi társulásoknál is.

    Tapasztalatunk van a Kínai Népköztársaságból, Tajvanról, Hongkongból, Szingapúrból, Malajziából és Makaóból ide látogató üzletemberekkel és delegációkkal, mivel mindegyik országban és különleges közigazgatási területen hivatalos nyelv a kínai mandarin nyelvjárás és ezért bizalommal keresnek meg minket - gyakran korábbi megrendelőink ajánlásának köszönhetően.

    Fő célkitűzésünk, hogy segítséget nyújtsunk abban, hogy a megfelelő államközi szervek, kereskedők, és magánemberek kapcsolatot tudjanak teremteni egymással, illetve egy megbízható partnerre találjanak itt országunkban. Ebben nyelvi, kulturális és szakmai segítséget tudunk nyújtani, hogy Ön, vagy az Ön cége sikeres lehessen és ne akadályozzák se a szokások különbözősége, se a nyelv és a helyi jellegzetességek ismeretének a hiánya.

Tekintse meg referenciáinkat és forduljon hozzánk bizalommal! Elérhetőségünk.